Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené pomerančové palačinky

fotka Smažené pomerančové palačinky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Smažené pomerančové palačinky :

40 g másla  | 120 g cukru,  | 3 vejce  | 180 g mandlí  | 1 1/2 pomeranče,  | 5 PL sladké smetany  | 50 g másla na pečení,  | 2 vejce,  |  strouhanka,  |  olej nebo ztužený pokrmový tuk,  |  malinová šťáva

Postup přípravy receptu Smažené pomerančové palačinky :

Máslo třeme s cukrem a třemi žloutky do pěny, přidáme oloupané, ustrouhané mandle, jemně nastrouhanou kůru z pomerančů nebo citrónů, pro zředění trochu smetany a nakonec přidáme pevný sníh z bílků.

Na vymazané pánvi pečeme tlustší palačinky, každou stočíme a překrojíme napůl. Pak je namočíme v rozšlehaných vejcích, strouhance a smažíme je na tuku. Podáváme je polité šťávou nebo šodó.


Fotky receptu Smažené pomerančové palačinky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené pomerančové palačinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !