Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené rýžové krokety

fotka Smažené rýžové krokety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Smažené rýžové krokety:

400 g vařené rýže  | 100 g hladké mouky,  | 50 g másla,  | 3 dcl mléka  | 2 dcl oleje,  |  špetka muškátového květu  | 1 lžička lněného semínka  | 1 lžička sezamového semínka  |  sůl,  |  mletý bílý pepř  | na obalení:  |  mouka,  |  vejce + mléko  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Smažené rýžové krokety:

Na másle zpěníme mouku, zalijeme ji vlažným mlékem a dochutíme solí a pepřem. Povaříme alespoň 20 minut, vsypeme uvařenou rýži a za stálého míchání necháme ztuhnout. Poté přidáme sezam a lněné semínko a necháme vychladnout. Lžící vytvarujeme noky, naskládáme je na tác a přikryté potravinářskou folií necháme zmrznout.
Před smažením je obalíme v mouce, vejci zozšlehaném v trošce mléka a strouhance. Smažíme pozvolna dozlatova.


Na talířích zdobíme zelenými bylinkami.


Fotky receptu Smažené rýžové krokety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené rýžové krokety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !