Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené špenátové noky se sýrem

fotka Smažené špenátové noky se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Smažené špenátové noky se sýrem :

200 g zmrazeného špenátu  | 40 g hladké mouky  | 40 g tuku  | 200 ml mléka  | 80 g strouhaného sýra  | 1 vejce  |  strouhanka  |  mletý pepř  |  muškátový květ  |  sůl  |  hladká mouka  | 2 vejce  | 2 lžíce mléka a strouhanka na obalení  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Smažené špenátové noky se sýrem :

Zmrazený špenát rozkrájíme na kostky, vložíme na pánvičku a na malém plaménku za stálého míchání z něj odpaříme vodu. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, okořeníme ji pepřem a muškátovým květem, zalijeme mlékem, dobře rozšleháme a povaříme v hustou omáčku. Do prochladlé omáčky vmícháme špenát, strouhaný sýr, vejce, sůl a trochu strouhanky, z těsta vykrajujeme nočky a obalujeme je v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance a usmažíme po všech stranách dorůžova.


Fotky receptu Smažené špenátové noky se sýrem :

Smažené špenátové noky se sýrem
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Smažené špenátové noky se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !