Nejlepší velikonoční beránek?
MDŽ nebo Den matek?
Jak vyfouknout velikonoční vajíčko
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/ Recepty
Smažení pstruzi po mlynářsku
Vložil:
Natural
Porcí:
6
Doba přípravy:
35 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
4
Použité suroviny receptu Smažení pstruzi po mlynářsku:
6 pstruhů | dle chuti: sůl | 1 vejce | dle potřeby: hladká mouka | dle potřeby: strouhanka | dle potřeby: olej nebo máslo na smažení | 1 citron
Postup přípravy receptu Smažení pstruzi po mlynářsku:
Pstruhy očistíme, vykucháme, nakrájíme po délce po obou stranách, nasolíme, obalíme v trojobale a smažíme v másle, po obou stranách. Zdobíme citronem.
Fotky receptu Smažení pstruzi po mlynářsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Smažení pstruzi po mlynářsku
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Smažení pstruzi po mlynářsku
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Červené kostky na špagetách
Zelené klopsy v sýrové omáčce
Batenžánové chipsy
Špenátové nudle se šalotkovou omáčkou
Králík na tymiánu s fazolkami a vínem
Guláš s kadeřávkem
Okurková směs s paprikou na bílém víně
Zelenina se sójovo-smetanovou omáčkou
Cibule s vejci
Svíčková pečeně po anglicku
Kuře s oreganem a řeckým dresinkem
Kuřecí stehna na curry s banány
Šafránové rizoto z Lombardie
Hrušky se sýrovou roládou
Kuřecí prsíčka s burskými oříšky
Dědovo tajemství s toastovým chlebem
Kořeněná zeleninová směs
Vepřové kuličky se sladkou rýží
Crespelle s rajčatovou náplní
Kotlety na roštu s mátou
Aktuální soutěže
Soutěž o knižní novinku Rande na osm způsobů.
Vyhrajte 3x balíček doplňků stravy od společnosti Vitar, s.r.o. v hodnotě 500 Kč!
Soutěž o funkční bylinné a zelené čaje Ahmad Tea z řady NATURAL BENEFITS.
Soutěž o Bio Matcha Tea Harmony a šejkr Matcha Tea.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!