Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažený celer

fotka Smažený celer
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Smažený celer:

800 g celer  |  sůl  |  ocet  |  na obalení:  | 2 ks vejce  |  hladká mouka  |  prosátá strouhanka  | 5-7 lžic olej na smažení  | 1 ks citron na ozdobu

Postup přípravy receptu Smažený celer:

Celer očistíme a oloupeme. Nakrájíme ho na 1 cm silné plátky a ty povaříme asi 5 minut v osolené a octem okyselené vodě. Po vychladnutí celer obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a prosáté strouhance. Na pánvičku dáme olej a rozpálíme ji. Obalený celer pomalu smažíme z každé strany dozlatova. Před podáváním zdobíme dílky citronu.

Přílohy: vařené brambory, saláty ze syrové zeleniny, bramborová kaše, tatarská omáčka


Fotky receptu Smažený celer:

Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Fotky vložil: damami,Ježíšek,alenab 
Hodnocení receptu Smažený celer
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !