Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažený celer

fotka Smažený celer
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Smažený celer:

800 g celer  |  sůl  |  ocet  |  na obalení:  | 2 ks vejce  |  hladká mouka  |  prosátá strouhanka  | 5-7 lžic olej na smažení  | 1 ks citron na ozdobu

Postup přípravy receptu Smažený celer:

Celer očistíme a oloupeme. Nakrájíme ho na 1 cm silné plátky a ty povaříme asi 5 minut v osolené a octem okyselené vodě. Po vychladnutí celer obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a prosáté strouhance. Na pánvičku dáme olej a rozpálíme ji. Obalený celer pomalu smažíme z každé strany dozlatova. Před podáváním zdobíme dílky citronu.

Přílohy: vařené brambory, saláty ze syrové zeleniny, bramborová kaše, tatarská omáčka


Fotky receptu Smažený celer:

Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Smažený celer
Fotky vložil: damami,Ježíšek,alenab 
Hodnocení receptu Smažený celer
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !