Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený hermelín s arašídy

fotka Smažený hermelín s arašídy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Smažený hermelín s arašídy:

4 ks hermelínu  | 100 g hladké mouky  | 100 ml mléka  | 100 ml bílého vína  | 2 ks vajec  | 50 g loupaných nesolených arašídů  | 1 lžička maizeny  | 1 lžička octa  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  cukr

Postup přípravy receptu Smažený hermelín s arašídy:

Arašídy asi 5 minut povaříme v malém množství vody, slijeme je a nasekáme nadrobno. Podélně rozkrojíme sýry, hustě posypeme arašídy a znovu spojíme. Z vajec, mléka a mouky připravíme hustší těstíčko. Ochutíme solí a pepřem. Připravené sýry v něm postupně obalíme a smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách.
Připravíme si omáčku. Do vína přilijeme 100 ml vody, v tekutině rozmícháme maizenu a směs přivádíme za stálého míchání k varu. Omáčku ochutíme solí, cukrem a strouhaným muškátovým oříškem.
Sýr podáváme přelitý horkou vinnou omáčkou.


Fotky receptu Smažený hermelín s arašídy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený hermelín s arašídy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !