Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažený sýrový kapr

fotka Smažený sýrový kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Smažený sýrový kapr:

4 porce kapra  | 60 g strouhanky  | 60 g strouhaného sýra  |  sůl  |  hladká mouka  |  vejce  |  olej na smažení  |  máslo  |  citron  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Smažený sýrový kapr:

Nízké porce kapra osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance promíchané se sýrem. Vkládáme do dobře rozehřátého tuku a smažíme. Usmaženou rybu necháme okapat na papírovém ubrousku a potom ji pokapeme rozpuštěným máslem. Při podávání zdobíme zelenou petrželkou a citronem. Jako přílohu podáváme různé saláty. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Smažený sýrový kapr:

Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Smažený sýrový kapr
Fotky vložil: ,Marci7,vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Smažený sýrový kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !