600 g roštěnky
| 1 ks cibule
| 50 g slaniny
| 30 g kaparů a sádla
| 3 lžičky francouzské hořčice
| 1/4 l kyselé smetany
| 1 lžička mouky
| špetka soli a pepře
Postup přípravy receptu Smetanové roštěnky :
Roštěnky naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, trochu opepříme a vložíme je na cibulku na kostičky zpěněnou na pokrájené slanině a tuku. Po osmahnutí po obou stranách je zalijeme vodou, přidáme hořčici a kapary. Dusíme, až jsou roštěnky měkké a voda se vydusí. Roštěnky podlijeme smetanou smíchanou s moukou. Omáčka musí být pikantně nakyslá.
Fotky receptu Smetanové roštěnky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!