Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Souflé z fazolek

fotka Souflé z fazolek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Souflé z fazolek:

120 ml mléka  | 80 g povařených a oloupaných fazolek  | 80 g šunky  | 60 g strouhaného parmezánu  | 20 g másla  | 20 g hladké mouky  | 4 žloutky  | 3 bílky  |  sůl  |  máslo  |  krupice

Postup přípravy receptu Souflé z fazolek:

Z másla, mléka, mouky a špetky soli uvařte hustý bešamel. Nechte ho zchladnout a potom do něj zapracujte směs nadrobno posekaných fazolek a šunky, parmezán. Poté do hmoty postupně přidejte všechny žloutky a nakonec tuhý sníh ušlehaný z bílků a špetky soli. Hmotu rozdělte do 6 malých formiček na souflé, které jste předem důkladně vymazali máslem a vysypali krupicí. Všechny formičky dejte najednou do trouby předehřáté na 170 °C a pečte cca 25 minut. Hotové souflé podávejte ihned po vytažení z trouby.


Fotky receptu Souflé z fazolek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Souflé z fazolek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !