Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šoulet v kuřecí kůži

fotka Šoulet v kuřecí kůži
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šoulet v kuřecí kůži:

1 kůže z kuřete  | 200 g středních krup  | 200 g hrachu  | 3 stroužky česneku  | špetka soli  | špetka kmínu  | 1 lžička majoránky  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Šoulet v kuřecí kůži:

Kroupy dobře propláchneme studenou vodou a uvaříme je
doměkka. Zvlášť uvaříme hrách, který jsme namočili na
několik hodin do vody, nebo použijeme zelený hrášek
mražený nebo sterilovaný. Uvařené kroupy smícháme s
vařeným hrachem, přidáme utřený česnek se solí, okořeníme a promícháme. Směsí plníme plátky kuřecí kůže, zabalíme do válečků, okraje upevníme jehlami
nebo sešijeme, Válečky opečeme na sádle, podlijeme
trochou vody a pečeme, až kůže zčervená, asi 25 minut.


Fotky receptu Šoulet v kuřecí kůži:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šoulet v kuřecí kůži
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !