1 kg hovězího masa
| 500 g špaget
| 200 g hub
| 200 g kořenové zeleniny
| 1 malá hlávka zelí
| 4 vejce
| 150 g ořechů
| špetka soli
| špetka pepře
| špetka kmínu
| 1 cibule
| 1 vejce
| 2 lžíce Solamylu
| 2 lžíce sójové omáčky
| špetka soli
| 1 lžička kari
| 1 lžička chilli
Postup přípravy receptu Špagety Kuala Lumpur:
Maso pokrájíme na tenké proužky a osolíme. Připravíme marinádu smícháním najemno nasekané cibule, přidáme rozšlehané vejce a koření, promícháme a vlijeme na maso. Necháme rozležet přes noc v ledničce. Zelí a zeleninu nakrájíme na nudličky a podusíme na oleji. Houby podusíme na kmínu a smícháme se zeleninou. Maso i s marinádou osmahněte na rozpáleném oleji a pak duste doměkka. Uvařte špagety a smíchejte se zeleninovou směsí, masem a nakrájenými ořechy. Zapečte v pekáčku vymazaném tukem, 10 minut před dokončením zalijte rozšlehanými vejci a dopečte.
Fotky receptu Špagety Kuala Lumpur:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!