Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety po maďarsku

fotka Špagety po maďarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Špagety po maďarsku:

1/2 kg špaget  | 10 dkg slaniny  | 1 šálek oleje  | 3 lžíce rajského protlaku  | 1 šálek horké vody  | 1 cibule  |  sůl, pepř  |  strouhaný syr  |  majoránka, zelená petrželka  |  1

Postup přípravy receptu Špagety po maďarsku:

Slaninu jemně nakrájíme a rozškvaříme ,špetku majoránky a jemně usekanou zelenou petrželku a zvolna vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme sůl a pepř.Omáčka musí být hustá a tučná. Uvařené špagety polijeme omáčkou a posypeme strouhaný sýrem.


Fotky receptu Špagety po maďarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !