Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.01. 2018
Dnes má svátek Doubravka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou

fotka Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou:

2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  | 400 g čerstvých nebo oloupaných rajčat z konzervy  | špetka soli  | několik lístků čerstvé bazalky nebo 1 lžička sušené  | 12 černých oliv  | špetka mletého pepře  | 400 g špaget

Postup přípravy receptu Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata, osolíme a dusíme do zhoustnutí. Do omáčky vmícháme nakrájenou bazalku, vypeckované a nakrájené olivy, podle chuti opepříme a promícháme s uvařenými těstovinami.


Fotky receptu Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s bazalkovou rajčatovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !