Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety s houbami v zapékacích miskách

fotka Špagety s houbami v zapékacích miskách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špagety s houbami v zapékacích miskách:

150 g špaget  |  sůl  | 4 lžíce másla  | 200 g hub  |  kmín  | 100 g uzeného vepřového masa  | 2 rajčata  | 30 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Špagety s houbami v zapékacích miskách:

Špagety uvaříme ve slané vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Pak je nakrájíme na kousky a omastíme lžící rozehřátého másla. Houby pokrájíme a udusíme s kmínem v pánvi na další lžíci másla. Špagety smícháme s podušenými houbami, přidáme drobně pokrájené maso, prolisovaná rajčata a lžičku nastrouhaného sýra. Směs rozdělíme do máslem vymazaných misek, posypeme zbývajícím nastrouhaným sýrem, pokapeme máslem a zapečeme.


Fotky receptu Špagety s houbami v zapékacích miskách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s houbami v zapékacích miskách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !