Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety s listovým špenátem a mletým masem

fotka Špagety s listovým špenátem a mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špagety s listovým špenátem a mletým masem:

500 g listového špenátu  |  sůl  | 500 g špaget  | 2 cibule  | 2 polévkové lžíce oleje  | 375 g mletého masa  | 1/8 l rajčatového protlaku  |  pepř  |  oregano

Postup přípravy receptu Špagety s listovým špenátem a mletým masem:

Špenát omyjeme, přebereme a natrháme. Přidáme trochu vody a při mírné teplotě v zakrytém hrnci 10 minut svaříme. V jiném hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a podle návodu v ní uvaříme špagety. Oloupeme cibuli, nakrájíme a necháme na oleji zesklovatět. Mleté maso opečeme a přidáme rajčatový protlak. Deset minut dusíme, okořeníme pepřem, solí a oreganem. Špagety a špenát slijeme, smícháme a servírujeme s omáčkou z mletého masa.


Fotky receptu Špagety s listovým špenátem a mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s listovým špenátem a mletým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !