Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety s masem a bylinkovým tofu

fotka Špagety s masem a bylinkovým tofu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Špagety s masem a bylinkovým tofu:

300 g špaget  | 400 g mletého masa  | 1 lžíce sójové omáčky  | 3 lžíce kečupu  | špetka česnekového prášku  | kousek másla  |  Solčanka  | 100 g bylinkového tofu

Postup přípravy receptu Špagety s masem a bylinkovým tofu:

Špagety dáme vařit do osolené vody.
Na hlubší pánvi si osmahneme mleté maso bez přidání tuku. Když získá světle hnědou barvu, přidáme sójovou omáčku, kečup a česnekový prášek podle chuti. Dochutíme Solčankou a s minimálním množstvím vody podusíme doměkka.
Hotové špagety slijeme, promícháme s kouskem másla a rozdělíme na porce. Na každou porci přidáme hromádku masa a posypeme nahrubo nastrouhaným bylinkovým tofu.






Fotky receptu Špagety s masem a bylinkovým tofu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s masem a bylinkovým tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !