Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou

fotka Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou:

1 balení špaget  | 100 g taveného sýru  | 100 g sladké smetany na vaření  | 125 g mraženého špenátu  | 50 g nivy  | stroužek česneku  | trocha másla  | 1 cibule  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou:

Špagety uvaříme podle návodu na obale. Pro přípravu omáčky osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přilejeme smetanu a rozpustíme tavený sýr. Přidáme rozmražený špenát, najemno utřený česnek, dochutíme pepřem a solí podle chuti. Hotové špagety smícháme s omáčkou a podáváme posypané strouhanou nivou.


Fotky receptu Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety se sýrovo-špenátovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !