Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špaldová buchta se švestkami

fotka Špaldová buchta se švestkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špaldová buchta se švestkami:

6 dl jemné špaldové mouky  | 2 dl cukru mascobado  | 150 g změklého másla  | 2 lžíce prášku do pečiva  | 1/4 l polotučného mléka  |  švestky  |  drobenka

Postup přípravy receptu Špaldová buchta se švestkami:

Troubu předehřejte na 200 stupňů Celsia (horkovzdušnou na 180 stupňů).
V míse dobře promíchejte mouku, cukr a máslo. Rozdělte na dvě části - 1/3 na drobenku, 2/3 na těsto.
Do těsta přidejte prášek do pečiva, promíchejte, potom teprve přidejte mléko.
Těsto nalijte na vymazaný pekáč vysypaný krupicí a naskládejte na něj ovoce, posypte drobenkou a pečte v předehřáté troubě 30 až 35 minut.


Fotky receptu Špaldová buchta se švestkami:

Špaldová buchta se švestkami
Špaldová buchta se švestkami
Špaldová buchta se švestkami
Fotky vložil: mikejla,jelena 
Hodnocení receptu Špaldová buchta se švestkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !