Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.03. 2019
Dnes má svátek Marian
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špaldová buchta se švestkami

fotka Špaldová buchta se švestkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špaldová buchta se švestkami:

6 dl jemné špaldové mouky  | 2 dl cukru mascobado  | 150 g změklého másla  | 2 lžíce prášku do pečiva  | 1/4 l polotučného mléka  |  švestky  |  drobenka

Postup přípravy receptu Špaldová buchta se švestkami:

Troubu předehřejte na 200 stupňů Celsia (horkovzdušnou na 180 stupňů).
V míse dobře promíchejte mouku, cukr a máslo. Rozdělte na dvě části - 1/3 na drobenku, 2/3 na těsto.
Do těsta přidejte prášek do pečiva, promíchejte, potom teprve přidejte mléko.
Těsto nalijte na vymazaný pekáč vysypaný krupicí a naskládejte na něj ovoce, posypte drobenkou a pečte v předehřáté troubě 30 až 35 minut.


Fotky receptu Špaldová buchta se švestkami:

Špaldová buchta se švestkami
Špaldová buchta se švestkami
Špaldová buchta se švestkami
Fotky vložil: mikejla,jelena 
Hodnocení receptu Špaldová buchta se švestkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !