Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.06. 2018
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špaldové palačinky

fotka Špaldové palačinky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špaldové palačinky:

200 g hladké špaldové mouky  | 80 g hladké bílé mouky  | špetka soli  | 2 vejce  | 2 lžíce medu  | 3 lžíce sójového mléka v prášku  | 2 lžíce pohankových vloček  | 300 ml vody  | 1 olej na smažení  | 1 višňový kompot  | 50 g hořké čokolády  | 1 bílý jogurt

Postup přípravy receptu Špaldové palačinky:

Mouky smícháme, přidáme sůl, sójové mléko, vejce,
med a vodu. Vše dobře promíchejte a nechte stát asi
30 minut. Do palačinkové směsi přidejte pohankové
vločky, promíchejte a z těsta smažte tenké palačinky
na pánvi vymazané tukem. Višně sceďte, smíchejte s
jogurtem a spolu s nasekanou čokoládou podávejte
jako přílohu k palačinkám.


Fotky receptu Špaldové palačinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špaldové palačinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !