Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špaldové těstoviny zapečené se šunkou

fotka Špaldové těstoviny zapečené se šunkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Špaldové těstoviny zapečené se šunkou:

250 g špaldových těstovin  |  sůl  |  kousek másla  | 200 g šunky vcelku  | 2 vejce  | 1 lžíce mléka  | 50 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Špaldové těstoviny zapečené se šunkou:

Do osolené vroucí vody dáme vařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme šunku na kostičky a sýr nastrouháme najemno. Uvařené těstoviny slijeme a hned do nich vmícháme kousek másla. Dáme je do zapékací mísy a promícháme s kostičkami šunky. Vše zalijeme vejci rozšlehanými se lžící mléka a špetkou soli. Nakonec posypeme jemně nastrouhaným tvrdým sýrem a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi 10 minut. Podáváme s jakoukoliv čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Špaldové těstoviny zapečené se šunkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špaldové těstoviny zapečené se šunkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !