Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2019
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Španělský marcipán

fotka Španělský marcipán
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Španělský marcipán:

250 g mandlí  | 500 g brambor  | 500 g práškového cukru  | 5 bílků  |  tuk na pomaštění pergamenu

Postup přípravy receptu Španělský marcipán:

Mandle zlehka opražíme a rozemeleme. Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Horké oloupáme a dobře rozmačkáme. Smícháme s mandlemi a cukrem. Z bílků ušleháme sníh a pomalu vmícháme do směsi. Trochu bílků necháme stranou na potření hotového marcipánu. Když je směs dobře spojená, vytvoříme z ní jednu velkou placku nebo různé malé tvary a necháme v troubě na pomaštěném pergamenu zezlátnout.


Fotky receptu Španělský marcipán:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Španělský marcipán
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !