Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Španělský vepřový plátek

fotka Španělský vepřový plátek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Španělský vepřový plátek:

2 stroužky česnek  | 600 g vepřová kýta  | 3 ks rajče  | 1 balení sterilované zelené olivy  | 10 g hladká mouka  | na smažení olej  | 100 g šunka  | 2 ks cibule  | 100 ml červené víno  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Španělský vepřový plátek:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Ještě je potřeme utřeným česnekem a zaprášíme moukou.

Na rozpáleném oleji opečeme z obou stran a vyndáme na nahřáté talíře. Na pánev vložíme na plátky pokrájenou cibuli a rajčata. Zprudka opečeme a přidáme šunku pokrájenou na nudličky. Směsku zalijeme vínem. Vložíme opečené řízky a necháme přejít varem.

Maso ozdobíme olivami a podáváme s rýží.



Fotky receptu Španělský vepřový plátek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Španělský vepřový plátek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !