Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špekáčkový kotlík

fotka Špekáčkový kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špekáčkový kotlík:

2 cibule  | 8 špekáčků  | 8 vařených brambor  | 3 lžíce tuku  | 0,2 l mléka  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 1/8 smetany  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky pepře  | 1 svazek pažitky

Postup přípravy receptu Špekáčkový kotlík:

Oloupeme cibuli, rozkrájíme ji na drobné kousky. Špekáčky nakrájíme na kolečka. Oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. V kastrolu necháme rozpustit tuk, na kterém dusíme cibuli dokud nezesklovatí. Poté přidáme brambory a špekáčky zalijeme mlékem. Rajčatový protlak smícháme se smetanou a dáme do kastrolu. Podle chuti osolíme a opepříme. Necháme na slabém plameni vařit cca 15 minut. Před podáváním posypeme hotový pokrm na jenmo nakrájenou pažitkou.


Fotky receptu Špekáčkový kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčkový kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !