Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špekáčky na černém pivu

fotka Špekáčky na černém pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špekáčky na černém pivu:

4 špekáčky  | 1 cibuli  | 1 pivo černé  | 1 kečup

Postup přípravy receptu Špekáčky na černém pivu:

Cibuli nakrájíme na tenké proužky, uložíme na dno pečící nádoby. Kdo má rád hodně rozpečenou, nakrájí na čtverečky.
Špekáčky rozkrájíme "na ježka", uložíme na cibuli. Pokapeme kečupem – jemným nebo ostrým, jak má kdo rád.
Zalijeme černým pivem cca do poloviny výšky špekáčků.
Upečeme – zakryté nebo odkryté, to je vcelku jedno, tak dlouho, až se špekáčky otevřou a pěkně opečou.
Můžeme péct rychleji, i na 200 stupňů. Podáváme s pečivem.



Fotky receptu Špekáčky na černém pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčky na černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !