Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špenát dušený se šunkou a rýží

fotka Špenát dušený se šunkou a rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špenát dušený se šunkou a rýží:

700 g mraženého špenátu (2 kostky)  | 100 g rýže parboiled  | 150 g šunky vcelku  | 3 stroužky česneku  |  sůl  | 3 lžíce sladké smetany

Postup přípravy receptu Špenát dušený se šunkou a rýží:

Kostky špenátu necháme úplně rozmrazit a odkapat z něj vodu a vložíme do hrnce. Osolíme, přisypeme rýži a zalijeme vodou tak, aby vše bylo zcela ponořené. Pod pokličkou zvolna dusíme asi 10 minut, potom přidáme nahrubo nastrouhanou šunku, rozmačkaný česnek, promícháme a dusíme dál až do změknutí rýže. Nakonec přilijeme sladkou smetanu a už jen prohřejeme. Podáváme s chlebem nebo pečivem.


Fotky receptu Špenát dušený se šunkou a rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenát dušený se šunkou a rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !