Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špenát na řecký způsob

fotka Špenát na řecký způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špenát na řecký způsob :

1 kg čerstvého špenátu  | 3 lžíce citronové šťávy  | 2 lžíce oleje  | 2 kelímky bílého jogurtu  |  sůl  |  pepř  |  kůra z citronu  |  půlky jader vlašských ořechů  |  lístky meduňky na ozdobu

Postup přípravy receptu Špenát na řecký způsob :

Opraný špenát krátce podusíme v malém množství vody, necháme okapat a vychladíme, ochutíme solí, pepřem, olejem a 2 lžícemi citronové šťávy. Jogurt ochutíme zbylou citronovou šťávou, citronovou kůrou, solí a pepřem. Špenát urovnáme do věnce na talíře a posypeme půlkami ořechových jader, doprostřed dáme ochucený jogurt a ozdobíme proužky citronové kůry a lístečky meduňky.


Fotky receptu Špenát na řecký způsob :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenát na řecký způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !