Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátová buchta

fotka Špenátová buchta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špenátová buchta:

mražený či čerstvý špenát  |  listové těsto  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  |  pepř  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  trocha mléka  | 2 lžíce oleje  | 2 vejce  |  strouhanka  |  olej na vymazání pekáče  |  sezamové semínko či kmín

Postup přípravy receptu Špenátová buchta:

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme špenát, trochu mléka, sůl, pepř a trochu strouhaného muškátového oříšku. Podusíme, přidáme česnek,vejce a podle potřeby zahustíme strouhankou. Vymažeme olejem větší pekáč. Z listového těsta vyválíme dle rozměrů pekáče dvě placky, dolní placku uděláme větší a v pekáči zvedneme okraje. Na placku rozprostřeme špenát. Labužníci mohou přidat na špenát libovou anglickou slaninu a strouhaný sýr. Zakryjeme druhou plackou, potřeme vejcem, trochu posolíme a dle chuti posypeme kmínem nebo sezamem a dáme do zezlátnutí péct do trouby.


Fotky receptu Špenátová buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !