Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové fondue

fotka Špenátové fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Špenátové fondue:

150 g mraženého špenátu  | 500 g goudy  | 1 ks cibule  | 2 lžíce másla  | 250 ml smetany  | 1 lžíce škrobu  | 2 lžíce šlehačky  |  sůl  |  pepř  |  mletý muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Špenátové fondue:

150 g mraženého špenátu necháme rozmrazit při pokojové teplotě a necháme okapat. 500 g goudy nakrájíme na drobné kostičky nebo nahrubo nastrouháme. 1 cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. 2 lžíce másla nebo margarínu rozpustíme ve fonduové nádobě na plotýnce a v omastku cibuli dozlatova osmahneme, pak přilijeme 250 ml šlehačky a uvedeme do varu postupně přidáváme sýr a na mírném ohni za stálého míchání ho rozpouštíme (NEVAŘÍME!), až vznikne hladká krémová omáčka. Pak vmícháme špenát. 1 zarovnanou lžíci škrobu smícháme se 2 lžícemi šlehačky a rozmíchaným škrobem fondue zahustíme, ochutíme solí, mletým pepřem a strouhaným muškátovým oříškem. Fondue udržujeme horké na ohřívači.


Fotky receptu Špenátové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !