Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové halušky v sýrové omáčce

fotka Špenátové halušky v sýrové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špenátové halušky v sýrové omáčce:

350 g polohr. mouky  | 200 ml zakys. smetany  | 1 vejce  | 4 str. česneku  | 200 g špenátu mraženého  | 200 ml sladké smetany  | 150 g nivy  |  olej /máslo/  |  mléko  |  pepř  | trocha vegety  |  olej

Postup přípravy receptu Špenátové halušky v sýrové omáčce:

Špenát podusíme na oleji, osolíme, opepříme, ochutíme vegetou dáme trochu mléka a promícháme. Necháme vychladnout.
Z mouky, vajíček, špenátu a trochy mléka vymícháme polotuhé těsto a do vařící vody děláme malé halušky. Uvařené halušky vyndáme a odložíme na teplé místo.
Na omáčku si nakrájíme cibuli, orestujeme ji na oleji. Přidáme rozetřený česnek, sladkou i kyselou smetanu a nastrouhanou nivu. Dobře promícháme a povaříme. Hotovou sýrovou omáčku opepříme a podle chuti osolíme.
Uvařené halušky přelijeme sýrovou omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Špenátové halušky v sýrové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové halušky v sýrové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !