Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové nočky se sýrem

fotka Špenátové nočky se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špenátové nočky se sýrem:

1 kg čerstvého špenátu  | 350 g riccoty  | 4 lžíce parmezánu  | 3 vejce  | čtvrt lžičky nastrouhaného muškátového oříšku  | 4 lžíce hladké mouky  | 8 lžic rozpuštěného másla  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Špenátové nočky se sýrem:

Špenát vaříme asi pět minut ve větším hrnci, necháme ho vychladnout, vodu vymačkáme a rozmixujeme. Do misky ke špenátu přidáme ricottu, parmazán, vejce a muškátový oříšek, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme mouku, aby ze směsi vzniklo měkké těsto. Rukama vytvarujeme směs do válečků (silných asi dva centimetry, dlouhé šest až sedm centimetrů) a lehce je poprášíme moukou. Ve větším hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, nočky opatrně naházíme do vody a vaříme jednu až dvě minuty, dokud nevyplavou na hladinu. Nočky vybereme, přeneseme na talíře, polijeme rozpuštěným máslem a hustě posypeme parmazánem.



Fotky receptu Špenátové nočky se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové nočky se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !