Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.01. 2018
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špenátové šťouchané brambory

fotka Špenátové šťouchané brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špenátové šťouchané brambory :

1 kg brambor  | 50 g másla  | 1 cibuli nakrájenou na jemno  | 500 g špenátu (buď listový ze zahrádky,nebo mražený)  | 2 lžíce mléka  | 1 lžíce bíleho jogurtu

Postup přípravy receptu Špenátové šťouchané brambory :

Brambory oloupeme a ve slané vodě povaříme doměkka, špenát omyjeme a nakrájíme na větší proužky,na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibulku, osmahneme a přidáme špenát, za stálého míchání dusíme cca 3-4 min. (ztratí hodně na objemu, ale musí zůstat stále zelený), zjemněte mlékem. Uvařené brambory rozšťoucháme nahrubo v míse, přidáme špenát s cibulku a promícháme, dle chuti dosolíme a opepříme



Fotky receptu Špenátové šťouchané brambory :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové šťouchané brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !