Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.11. 2018
Dnes má svátek Sáva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špenátové tyčinky

fotka Špenátové tyčinky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Špenátové tyčinky:

100 g eidamu  | 180 g Hery  | 1 vejce  |  sůl  | 150 g brynzy  | 260 g hladké mouky  | 1 prdop  | 3 lžíce mraženého špenátu  | na ozdobu  |  sezamové semínko  | na potření  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Špenátové tyčinky:

Rozmrazíme si špenát a postrouháme tvrdý sýr.

Na vál si dáme mouku, tuk, přidáme brynzu, sůl, 1 vejce, na špičku nože prášku do pečiva, 3 lžíce rozmrazeného špenátu a strouhaný sýr. Těsto dobře zpracujeme.

Pak vyválíme asi 3/4 cm silný plát, rádýlkem krájíme na tyčinky, potřeme vejcem, posolíme a posypeme kmínem, sezamovým semínkem nebo strouhaným sýrem.

Špenátové tyčinky přendáme na plech a dozlatova upečeme.


Fotky receptu Špenátové tyčinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové tyčinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !