Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špíz plzeňského sládka

fotka Špíz plzeňského sládka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špíz plzeňského sládka:

750 g vepřové kýty  | 120 g slaniny  | 200 g cibule  | 150 g feferonek  | 1,5 dl piva  | 100 ml oleje

Postup přípravy receptu Špíz plzeňského sládka:

Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kousky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a napichujeme střídavě na jehlu plátky masa, slaniny, cibule a plátky nebo celé menší feferonky. Takto připravené špízy narovnáme do vhodné nádoby (př. zapékací mísa), zalijeme pivem a necháme v chladu proležet. Špízy opékáme na horkém oleji a přeléváme troškou výpeku.

Příloha: opečené brambory, smažené hranolky, krokety, zeleninový salát.


Fotky receptu Špíz plzeňského sládka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz plzeňského sládka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !