Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špíz z mletého masa

fotka Špíz z mletého masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špíz z mletého masa:

300 g libového mletého masa (jehněčí nebo hovězí)  | 300 g vepřového mletého masa  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | svazek petrželky  | 1 lžička hořčice  | 1 lžička soli  | 1 lžička ml. pepře  | Jogurtová omáčka:  | 2 stroužky česneku  | 500 g bílého jogurtu  | 4 lžíce rozpuštěného másla  |  2 lžíce jemně nasekaného kopru

Postup přípravy receptu Špíz z mletého masa:

Oba druhy mletého masa smícháme, cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme, petrželku jemně nasekáme. Všechny přísady s hořčicí, solí a pepřem dáme do masa a prohněteme. Mokrýma rukama vytvarujeme 2-3cm silné válečky, které propíchneme kovovým špízem. Špízy položíme buď na zahradní gril na dřevěné uhlí, nebo na alobal pod elektrický gril. asi 10 minut ze všech stran opékáme, aby se udělala křupavá kůrčička. Jogurtová omáčka: Česnek prolisujeme, spolu s koprem vmícháme do jogurtu s rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Špíz z mletého masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz z mletého masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !