Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špíz z tygřích krevet se salsou verde

fotka Špíz z tygřích krevet se salsou verde
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

5 krevet  | 6 kousků ananasu  | 1 větvička čerstvého rozmarýnu  |  olivový olej, sůl  |  pomerančová šťáva  | Salsa verde:  | 4 naložené sardele  | 150 g petrželky  | 250 g špenátu  | 1 svazek bazalky  | 2 stroužky česneku  |  šťáva z malého citrónu  | 100 ml olivového oleje  | 125 ml zeleninového vývaru  | 1 lžíce kaparů  |  drcený pepř, sůl

Postup přípravy receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

Krevety oloupejte a marinujte v olivovém oleji, soli a pomerančové šťávě asi půl hodiny. Poté střídavě napichujte s ananasem na rozmarýnovou větvičku a opékejte na grilu 3 až 4 minuty. Sardele, špenát, bylinky a kapary drobně pokrájejte, česnek na jemno rozetřete. Zalijte olivovým olejem a vývarem, dochuťte pepřem a solí.



Fotky receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz z tygřích krevet se salsou verde
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !