Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.06. 2020
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špízy - bramborové

fotka Špízy - bramborové
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špízy - bramborové:

10 ks brambor  | 100 g anglické slaniny  | 2 ks papriky  | 2 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | dle chuti kečup  | dle chuti provensálské koření  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Špízy - bramborové:

Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Papriky nakrájíme na čtverečky, cibuli na kolečka. Česnek utřeme se solí a potřeme plátky slaniny. Brambory obalíme slaninou a napichujeme je střídavě s paprikou a cibulí. Dáme na vymaštěný plech, osolíme, opepříme, posypeme kořením a pečeme 15-20 min. na 160 stupňů.
Bramborové špízy podáváme s kečupem.


Fotky receptu Špízy - bramborové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy - bramborové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !