Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špízy na grilu

fotka Špízy na grilu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špízy na grilu:

1 kg vepřového masa  | 200 g eidamského sýra  | 5 ks jablek  | 2 stroužky česneku  | 1 ks okurka  | 1/2 lžíce sojové omáčky  | 1 ks nadrobno nakrájená cibule  | 2 ks bobkové listy  | 1 lžička kmínu  | 1/2 lžičky chilli  | 1/2 lžičky mleté papriky  | 1 lžička mletého pepře  | trocha tymiánu  |  grilovací koření  | 500 g bílého jogurtu  | 1 ks feferonka

Postup přípravy receptu Špízy na grilu:

Maso nakrájíme na malé kousky, aby se vešly na špíz a držely tam. Lisovaný česnek, cibuli, feferonky, bobkový list, papriku, kmín, chilli, pepř, tymián a grilovací koření smícháme s jogurtem. Naložíme do směsi maso a necháme přes noc v lednici marinovat. Druhý den nakrájíme sýr a jablka na poměrně stejné kousky velké, jako kousky masa. Okurku nakrájíme na kolečka a pak ji spolu s masem, jablky a sýrem napíchneme na špízy. Zbytkem marinády špízy potřeme. Špízy grilujeme na grilu ze všech stran doměkka.



Fotky receptu Špízy na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !