Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špízy s kuřecími játry

fotka Špízy s kuřecími játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špízy s kuřecími játry :

500 g kuřecíh jater  | 10 dkg slaniny  |  rostlinný olej  | 50 g másla  | 150 g žampionů  | 100 g šunky  | 3 lžíce kečupu  | 1 dcl červeného vína  | špetka pepře  |  sůl

Postup přípravy receptu Špízy s kuřecími játry :

Odblaněná játra pokrájíme na tenké kousky, zabalíme do tenkých plátků anglické slaniny a napícháme na 4 kovové jehly.
Na másle osmažíme žampiony pokrájené na plátky, přidáme ostatní suroviny a šunku pokrájenou na hranolky a podusíme.
Připravené špízy grilujeme pod grilem po každé straně 6 minut nebo osmažíme na pánvičce.
Přelijeme připravenou směsí a doplníme hranolky, vařenými brambory nebo dušenou rýží.


Fotky receptu Špízy s kuřecími játry :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy s kuřecími játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !