Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.04. 2018
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špízy se šunkou a šalvějí

fotka Špízy se šunkou a šalvějí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Špízy se šunkou a šalvějí:

4 tenké telecí nebo vepřové řízky (po 150 g)  | 3 snítky šalvěje  | 4 tenké plátky šunky  | 200 g rukoly  | 1 citron  |  sůl  |  pepř  | 5 lžic olivového oleje

Postup přípravy receptu Špízy se šunkou a šalvějí:

Maso omyjeme, osušíme a rozložíme na pracovní plochu. Natrháme lístečky šalvěje a se šunkou je rozdělíme na maso. Zakryjeme potravinovou fólií a naklepeme. Každý plátek podélně rozřízneme na 4 proužky a napíchneme na špíz (aby utvořil vlnky). Omyjeme rukolu a citron. Půlku vymačkáme, zbytek nakrájíme na kousky. Promícháme citronovou šťávu, sůl, pepř a 3 lžíce oleje. Špízy potřeme olejem a grilujeme ze všech stran 6-8 minut. Osolíme a opepříme. Rukolu smícháme s marinádou a podáváme s kousky citronu a šalvějí.


Fotky receptu Špízy se šunkou a šalvějí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy se šunkou a šalvějí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !