Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.10. 2018
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špízy z vepřového masa a jablek

fotka Špízy z vepřového masa a jablek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špízy z vepřového masa a jablek:

400 g vepřové panenky  | 3 cibule  | 3 jablka  | 100 g anglické slaniny  | 2 lžíce citronové šťávy  | 1 kořenící směs masala  | špetka soli  | špetka pepře  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Špízy z vepřového masa a jablek:

Vepřové maso nakrájíme na kostky a osolíme. Jablka a cibule omyjeme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Jablka pokapeme citronovou šťávou. Slaninu pokrájíme na plátky. Na špízy nebo špejle střídavě napichujeme slaninu, maso, cibuli a jablka. Špízy potřeme olejem, posypeme kořením a necháme chvíli uležet. Ze všech stran zvolna opékáme na roštu.


Fotky receptu Špízy z vepřového masa a jablek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy z vepřového masa a jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky