Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí na jalovci

fotka Srnčí na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srnčí na jalovci:

1 lžíce hladké mouky  | 700-800 g srnčího masa  | 100 g slaniny  | 2-3 lžíce másla  | 1 velká cibule  | 10-15 zrnek jalovce  |  sůl  |  vývar z knoroxu

Postup přípravy receptu Srnčí na jalovci:

Maso protkneme polovinou slaniny, polejeme rozehřátým máslem a necháme 2-3 dny odležet. V den přípravy rozehřejeme zbytek slaniny, na které zpěníme drobně pokrájenou cibuli a maso na tomto základě opečeme. Okořeníme rozdrceným jalovcem, osolíme, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě do měkka. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Maso poléváme výpekem a obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu vydusíme na tuk. Přisypeme mouku, chvíli osmahneme a pak za stálého míchání ředíme vývarem. Povaříme a přecedíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s kroketami.


Fotky receptu Srnčí na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !