Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí na jalovci

fotka Srnčí na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srnčí na jalovci:

1 lžíce hladké mouky  | 700-800 g srnčího masa  | 100 g slaniny  | 2-3 lžíce másla  | 1 velká cibule  | 10-15 zrnek jalovce  |  sůl  |  vývar z knoroxu

Postup přípravy receptu Srnčí na jalovci:

Maso protkneme polovinou slaniny, polejeme rozehřátým máslem a necháme 2-3 dny odležet. V den přípravy rozehřejeme zbytek slaniny, na které zpěníme drobně pokrájenou cibuli a maso na tomto základě opečeme. Okořeníme rozdrceným jalovcem, osolíme, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě do měkka. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Maso poléváme výpekem a obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu vydusíme na tuk. Přisypeme mouku, chvíli osmahneme a pak za stálého míchání ředíme vývarem. Povaříme a přecedíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s kroketami.


Fotky receptu Srnčí na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !