Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí na jalovci

fotka Srnčí na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srnčí na jalovci:

1 lžíce hladké mouky  | 700-800 g srnčího masa  | 100 g slaniny  | 2-3 lžíce másla  | 1 velká cibule  | 10-15 zrnek jalovce  |  sůl  |  vývar z knoroxu

Postup přípravy receptu Srnčí na jalovci:

Maso protkneme polovinou slaniny, polejeme rozehřátým máslem a necháme 2-3 dny odležet. V den přípravy rozehřejeme zbytek slaniny, na které zpěníme drobně pokrájenou cibuli a maso na tomto základě opečeme. Okořeníme rozdrceným jalovcem, osolíme, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě do měkka. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Maso poléváme výpekem a obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu vydusíme na tuk. Přisypeme mouku, chvíli osmahneme a pak za stálého míchání ředíme vývarem. Povaříme a přecedíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s kroketami.


Fotky receptu Srnčí na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !