Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí paštika se žampióny

fotka Srnčí paštika se žampióny
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srnčí paštika se žampióny:

1 kg srnčí zvěřiny  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 350 g slaniny  | 150 g husích nebo drůbežích jater  | 50 g žampiónů  | 100 g jazyka  | dle chuti: nové koření a tymián  | 1 bobkový list  | 0,5 cl koňaku  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Srnčí paštika se žampióny:

1 kg srnčí zvěřiny vykostíme, odblaníme, nakrájíme na menší kousky, v porcelánové nebo kameninové míse smícháme se solí, pepřem, 2 středními pokrájenými cibulemi, 2 stroužky krájeného česneku, špetkou tymiánu, 1 bobkovým listem, zakapeme 1/2 malé skleničky koňaku a necháme v chladnu 1-2 hodiny odležet, občas promícháme.

200 g slaniny nakrájíme na kostičky, osmahneme a po vychladnutí přidáme naložené maso (bobkový list vyjmeme) a 3x umeleme na masovém strojku.

Pak přidáme špetku nového koření, špetku pepře, ještě trochu koňaku a opět promícháme. 150 g slaniny nakrájíme na tenké plátky a vyložíme jimi paštikovou formu. Na dno dáme vrstvu paštiky, na ni rozložíme 150 g na plátky nakrájených husích nebo drůbežích jater (mohou být i zmrazená), 50 g na tenké plátky nakrájených žampiónů, zbylou slaninu, nakrájenou na kostičky a 100 g na tenké plátky nakrájeného jazyka.

Na to dáme zbylou paštiku. Povrch pokryjeme plátky slaniny, formu dobře uzavřeme a ve vodní lázni v troubě pečeme asi 90 minut.



Fotky receptu Srnčí paštika se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí paštika se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato