Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí plátky ve vinném zelí

fotka Srnčí plátky ve vinném zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Srnčí plátky ve vinném zelí:

1 menší cibule  | 1 lžíce másla  | 250 g sterilovaného zelí  | 200 ml bílého vína  | špetka soli  | 400-600 g srnčí kýty bez kosti  | špetka mletého pepře  | na obalení hladká mouka  | 1-2 lžíce oleje  | 100 g šunky  | 300 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu Srnčí plátky ve vinném zelí:

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme překrájené zelí, zastříkneme vínem, osolíme a podusíme téměř doměkka. Z odblaněné srnčí kýty nakrájíme pláty, naklepeme je, opepříme, osolíme, zlehka obalíme v mouce a po obou stranách opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou šunku, dušené zelí a za občasného podléváním zbylým vínem dusíme doměkka. Doplníme smetanou a prohřejeme.


Fotky receptu Srnčí plátky ve vinném zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí plátky ve vinném zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !