Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou

fotka Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou:

750 g srnčí kýty  | dle chuti: sůl  | 50 g hladké mouky  | 1 vejce  | 150 g strouhanky  | dle potřeby: sádlo nebo olej  | Brusinková omáčka:  | 250 g brusinkového kompotu  | 1 dl červeného vína  | z 1/2 citronu šťáva

Postup přípravy receptu Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou:

Ze srnčí kýty opatrně nakrájíme různě velké řízky, podle toho jak se nám budou jednotlivé šály dělit. Stále se budeme snažit krájet maso přes vlákno. Řízky jemně naklepeme, osolíme, obalíme v trojobalu a osmažíme na horkém tuku dozlatova. Brusinkový kompot, červené víno a citronovou šťávu převaříme v kastrůlku a touto omáčkou přelijeme osmažený srnčí řízek. Podáváme s opečenými brambory.



Fotky receptu Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !