Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí řízky

fotka Srnčí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srnčí řízky:

600 g srnčí kýty (ale i kančí nebo jiné maso)  |  sůl  |  směs koření „Zvěřina – Hubert“  |  olej  | na obalení :  | 2 – 3 střední cibule  |  hladké mouky  | 2 vejce  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Srnčí řízky:

600 g srnčí kýty nakrájíme na 2 cm silné plátky, které naklepeme, osolíme, okořeníme směsí koření „Zvěřina – Hubert“ (kořeníme asi stejně jako solíme). Pokapeme olejem a dáme na 24 hodin odležet do chladu.

Před vlastní přípravou nastrouháme 2 – 3 střední cibule. Plátky obalujeme v nastrouhané cibuli a pak v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vajíčko, strouhanka). Smažíme na rozpáleném oleji. Jako příloha se hodí brambory nebo bramborový salát.

Řízky je možno tímto způsobem připravit i z jiného masa. Pokud bychom chtěli ochutnat např. kančí, doba naložení masa před přípravou se prodlužuje na 3 – 5 dní. Během marinování maso několikrát přeložíme.


Fotky receptu Srnčí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj