Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí řízky po anglicku

fotka Srnčí řízky po anglicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Srnčí řízky po anglicku:

4 srnčí plátky  | 150 g slanina  |  sůl  |  jalovec  |  olej  |  vývar podle potřeby  | kousek másla

Postup přípravy receptu Srnčí řízky po anglicku:

Řízky naklepeme, protáhneme slaninou, osolíme a posypeme roztlučeným jalovcem. Vkládáme je do rozpáleného oleje a pečeme asi 3-4 min., aby uvnitř zůstaly růžové. Vyndáme je na vyhřátou mísu. Šťávu podlijeme vývarem, osolíme a zjemníme máslem. Scedíme a poléváme jí řízky.


Fotky receptu Srnčí řízky po anglicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí řízky po anglicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky