Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Stánino krůtí se žampiony

fotka Stánino krůtí se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Stánino krůtí se žampiony :

5 ks krůtích prsních řízků  |  sůl  |  pepř  |  gyros koření  |  čína koření  | 1 ks masox  | trochu sojové omáčky  | trochu worcestru  | 50 dkg žampionů  | podel potřeby knorr hotové jíšky  | 100 ml smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Stánino krůtí se žampiony :

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme po obou stranách, přidáme koření - 1/2 - 1 lžičku na čínu, gyros, kari, dál přidáme masox, 1/2 - 1 lžíci sojové a worcestrové omáčky, to vše zalijeme vodou. Přidáme žampiony nakrájené na plátky. Když jsou žampiony měkké, zahustíme omáčku koupenou tmavou jíškou (neni tak mastná). Nakonec přidáme smetanu. Příloha: houskové knedlíky.


Fotky receptu Stánino krůtí se žampiony :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stánino krůtí se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !