Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeská hradecká jehla

fotka Staročeská hradecká jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Staročeská hradecká jehla:

600 g vepřová játra  | 3 lžíce tuk  | 8 sušené švestky  | 8 plátků slanina  | špetka sůl a pepř  | špetka zázvor  | 1 lžíce máslo

Postup přípravy receptu Staročeská hradecká jehla:

Vepřová játra nakrájíme na plátky. Plátky napichujeme na jehlu střídavě s odpeckovanými švestkami zabalenými do tenkých plátků slaniny. Osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Nakonec přidáme máslo, zakryjeme pokličkou a na jehle (špejli) napíchaná játra i se švestkami mírně podusíme. Podáváme např. s chlebem nebo rýží.


Fotky receptu Staročeská hradecká jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská hradecká jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !