Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Starostovy brambory

fotka Starostovy brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Starostovy brambory:

500 g brambor  | 300 g vařeného zelí  | 4 houskové knedlíky  | 250 g vařeného vepřového masa  | 2 cibule  | 1 dl červeného vina  | kelímek smetany  | 2 vejce  | 120 g strouhaného sýra  | dle chuti sojová omáčka  | dle chuti kečup  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Starostovy brambory:

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky 1 cm silné. Cibulku oloupeme a najemno nakrájíme. Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme kečup, sojovou omáčku, sůl, pepř a promícháme. Olejem vymažeme zapékací misku a postupně naklademe zelí, masovou směs, na kostičky nakrájené houskové knedlíky, cibulku a kolečka syrových brambor. Potom podlijeme vínem a zapékáme v troubě dozlatova. Před dopečením zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Starostovy brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Starostovy brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !