Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením

fotka Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením:

2 řízky (300 g masa – kuřecího, krůtího, vepřového)  | 2 lžíce strouhanky  | 2 lžičky mleté hořčice  | 1 vejce  |  olej

Postup přípravy receptu Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením:

V misce smícháme 2 lžíce strouhanky se 2 lžičkami mleté hořčice a 1 lžičkou soli. Na větší prkénko nebo vál rozprostřeme 1/2 ochucené strouhanky, poklademe řízky a posypeme zbytkem strouhanky s kořením. Paličkou naklepáváme z obou stran (čím více strouhanky s kořením se nám podaří do masa zaklepat, tím jsou řízky lepší). Obalujeme v rozšlehaném a osoleném vejci (vejce rozšleháme jen mírně, mělo by se táhnout). Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran do růžova (zprvu rychle prudce z obou stran, potom pozvolna dopékáme).

Podáváme s bramborem nebo rýží a zeleninovou přílohou.


Fotky receptu Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnaté řízečky se zaklepaným kořením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !